Salubrizare în zona Smârda

Salubrizare în zona Smârda

După ce săptămâna trecută, 20 de persoane private de libertate au participat la o acțiune de igienizare pe str.Gloriei și în apropierea Penitenciarului Giurgiu, strângând zeci de saci cu deșeuri, astăzi au reluat activitatea în zona adiacentă Cimitirului Smârda și în interior.
Zeci de saci cu gunoi și vegetație uscată au fost adunați de 19 persoane private de libertate care au greblat, strâns gunoiul și cărat vegetația spre a fi ridicată de mașinile de la salubritate.
Joi, 2️⃣3️⃣ martie, echipa se va muta în Cimitirul Haralambie, pentru salubrizarea aleilor principale.
Pentru efortul lor, cei implicați au primit mulțumiri personale din partea primarului municipiului, Adrian Anghelescu.
Activitatea face parte din campania al cărei motto este: „Îți iubești orașul? Fii cetățean responsabil” organizată de Asociația “Prietenii de lângă tine”, Penitenciarul Giurgiu și municipalitate și care prevede lucrări de curățenie în parcuri, cimitirele și zonele verzi, timp de opt zile.
De asemenea, scopul campaniei mai presupune: conștientizarea populației în vederea colectării selective pe cele patru fracții, păstrarea curățeniei și sensibilizarea populației cu privire la problemele de mediu.
Municipalitatea face un apel către cetățeni să își îngrijească proprietățile, dar și să participe la înfrumusețarea orașului și mai presus de orice, la păstrarea curățeniei făcute de cei responsabili, a integrității mobilierului stradal și a obiectelor din locurile de joacă și spații publice.

Ultima modificare: 21.03.2023 – 13:34 de către Administrator

Anteriorul Anunț – Concurs – Medic generalist – 2 posturi – Direcția De Asistență Socială

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.